Promotivni video spot 60 sec

BOSNALIJEK D.D.

Direktor predstavništva:

MSc Pharm Radivoj Topalov

  Cara Nikolaja II 61b, 
      11000, Beograd Srbija

  T +3811 244 38 38

      T +3811 244 43 51

      T +3811 244 54 25

      F +3811 30 87 333

  office@bosnalijek.rs

 

  www.bosnalijek.rs

  • Profil kompanije

    Bosnalijek, farmaceutsko-hemijska industrija i trgovina, locirana u Sarajevu, je jedina industrija u Bosni i Hercegovini koja proizvodi farmaceutska sredstva. Opširnije
  • Misija

    Naša misija je da poboljšamo kvalitet života proizvodeći, plasirajući i razvijajući najkvalitetnije farmaceutske proizvode... Opširnije
  • 1
  • 2

Bosnalijek, farmaceutsko-hemijska industrija i trgovina, locirana u Sarajevu, je jedina industrija u Bosni i Hercegovini koja proizvodi farmaceutska sredstva.
Kompanija je osnovana 10. Januara 1951. godine i, obogaćena proizvodnim iskustvom dugim pola veka, uspešno vodi svoje poslovanje.

Proizvodni program je sastavljen od lekova koji se koriste u lečenju ljudi; proizvodi koji se izdaju na recept i OTC proizvodi, kao i dezifenkciona sredstva.

Stroga saglasnost sa najvišim svetskim standardima za farmaceutsku industriju, zahtevi američkih i evropskih farmaceutskih standarda, GMP i GLP principi i Američko FDA zakonodavstvo propisano saveznim standardom FS 209 E ispraćeni su od strane Bosnalijek-a.

    Lek vrhunskog kvaliteta je imperativ koga se Bosnalijek nikada neće odreći.

    Proizvodni program pokriva više od 140 proizvoda u različitim prezentacijama i snagama, čvrsti lekovi za oralnu upotrebu, lekovi u ampulama, sirupi, rastvori, pomade, kreme i gelovi gotovo svih farmaceutsko-terapeutskih grupa.

    Sistem sigurnosti kvaliteta funkcioniše glatko u Bosnalijeku i jedan je od principa poslovne filozofije i politike. Proizvodnja lekova je u sveri najviših naučnih i tehnoloških dostignuća.
Medicinska sredstva zahtevaju iskusne stručnjake i istraživače sa specifičnim iskustvom u oblasti farmaceutske industrije, kao i odgovarajuće uslove proizvodnje koji su u potpunoj saglasnosti sa međunarodnim standardima. Svi ovi zahtevi su potpuno ispunjeni od strane Bosnalijeka.

    Proizvodni objekti, nivo opremljenosti i ekspertiza dostupna na poljima sigurnosti i kontrole kvaliteta su svrstali Bosnalijek među svetske farmaceutske kuće koje garantuju kvalitetan lek.

    Trenutno, Bosnalijek je moderna fabrika, sa oko 400 zaposlenih. Gotovo trećina njih je univerzitetski obrazovana sa specifičnim znanjem u farmaceutskoj industriji.

    Sa svojim visoko-obučenim osobljem, proizvodnim objektima i afirmisanom tržišnom pozicijom, uključujući izvozna tržišta koja se razvijaju velikom brzinom, Bosnalijek sada zasigurno predstavlja jednu od najstabilnijih i najperspektivnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

    Poslovni partneri Bosnalijek-a su svetski poznate farmaceutske kompanije sa reputacijom: Novartis - Švajcarska, Aventis (RPR) - Francuska, Eli Lilly - Sjedinjene Države, Byk Gulden - Nemačka, JPM - Jordan, Pharco - Egipat, Lek - Slovenija itd.

    Bosnalijek ima dugu tradiciju pouzdanog partnera. Kompanija je uvek otvorena za bilo kakav oblik saradnje u farmaceutskoj oblasti.